Cadeau artikelen

 

Rondje Utrecht keramieken glaasjes & Rondje Utrecht keramieken DOMtoren

In samenwerking met Stichting echtWaar zijn er bijpassende keramieken glaasjes ontwikkeld om de Likorettes uit te kunnen drinken.

 

Stichting echtWaar heeft een werkplaats waar mensen werken met een arbeidsbeperking en mensen die om diverse redenen nog geen plek op de reguliere arbeidsmarkt hebben gevonden. Een bijzondere werkplaats die een veilige werkomgeving biedt met als doel de ontwikkeling en ontplooiing van hun cliënten te bevorderen.

 

De keramieken glaasjes & DOM-torens zijn per stuk met de hand gemaakt en kunnen per stuk afwijken in maat, we vinden dit juist uniek & daardoor erg mooi. We zijn blij dat we een werkplaats als echtWaar hiermee extra kunnen ondersteunen.

 

Rondje Utrecht Pakketten

Deze glaasjes zijn leuk om als set met één of meerdere kruikjes of met een proefset Likorettes cadeau te doen. Kijk voor de mogelijkheden op de Rondje Utrecht pakketten pagina.

 

Personaliseren

Hoe gaaf is het om als bedrijf of als bedankje tijdens een event of trouwerij je klanten of gasten een gepersonaliseerde kruik, proefbuisje of proefdoos likorette mee te geven. Geheel in jou stijl met jou favoriete smaak uit de serie.

 

Voor meer informatie klik dan hier.

Lees onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2018 Fijn-Proeverij
Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design