Bicyclette likorette

 

Utrechtse 'Bicyclette Likorette' Crème Brûlée

De 'Bicyclette Likorette' is tot stand gekomen in 2015 in samenwerkingsverband tussen Albert de Rijk van De Zes Vaatjes &. met Guillaume Coret van Guillaume’s Fijn-Proeverij. De start van deze Likorette zal eenmalig uitgegeven worden en wordt gewijd aan De Tour de France die in 2015 in Utrecht zal starten.

Aangezien de Crème Brûlée zo'n succes heeft gekend hebben wij deze smaak in 2016 terug laten komen als onze 'De Zes Vaatjes' huislikorette

 

Te verkrijgen in:

35cl. à € 14,95 (Deze uitvoering is uitverkocht wel te verkrijgen in 'De Zes Vaatjes' Likorette)

 

14,9 % vol alc.

 

Smaakomschrijving:

Zacht, vriendelijk zoet, fris, amandel, crème brûlée, boterbabbelaar  vanille en divers citrusfruit zoals sinaasappel, clementine en kumquat.

 

Een eenmalige uitgave met geheim recept van meer dan 40 verschillende kruiden, specerijen, schillen, fruiten, en/of zaden.

 

Serveertips:

Combineer met Crème Brûlée of Flân

Lekker bij de amandelkoekjes

Gebruik door de dressing voor salades

Schenkadvies 10 à 12°C

Een glaasje voor bij de thee

Combineer met een amandelkoekje

 

Te verkrijgen per fles in de Slijterij of per glas in het Proeflokaal. Door de originaliteit en exclusiviteit zijn de producten van 'De Zes Vaatjes', leuk om cadeau te geven en te krijgen voorafgaand of tijdens het evenement.

De Bicyclette Likorette is nog steeds te verkrijgen, en is wegens groot succes opnieuw utgebracht in de serie als huislikorette onder de naam van 'De Zes Vaatjes'.

 

Bicyclette Likorette in de culinaire keuken:

 

 

Restaurant Goesting zomer 2015 chef Remco van der Weert:

Chocolade bombe gevuld met espressocrème & mascarpone, met Bicyclette Likorette / bloedsinaasappel sorbet en gemarineerde grapefruit.

Passie van Bassie 2015, patissier Bas Meervel:

Nougatine van de likorette met marshmallow van karamel, sinaasappelcilinder, parels met likorette, chocoladestructuren en amandelsneeuw

Lees onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2018 Fijn-Proeverij
Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design